ROLAND Kerékpáros teljesítménytúra jótékonysági felajánlással

   Tour de Alföld

2024

2024. június 15.

Nevezési határidő: 2024. április 30.

Létszámlimit: 300 fő

Háromszáz kilométer két keréken, ellenőrző és frissítőpontokkal kiírt útvonalon, meghatározott szintidőn belül. 

  Karácsonyi előnevezési akció:                 2023. december 23-ig              18.000 Ft

A kedvezményes nevezés határideje:  2024. március 31.                     19.000 Ft

Nevezési határidő:                                       2024. április 30.                        21.000 Ft

Az eseményen az első 300 érvényes (befizetett) nevezéssel rendelkező állhat rajthoz! Helyszíni nevezés nincs lehetőség!

A negyedszerre is visszatérő vendégeinknek az ALKOSSEGYEDIT.HU jóvoltából egy „Tour de Alföld” bögrével kedveskedünk. (A rajtcsomaggal együtt vehetik át ajándékukat. A képgalériában megtekinthető.)

A rendezvény bögréje kedvező áron és mindenki számára megvásárolható az alábbi linken: https://alkossegyedit.hu/uzlet/bogre/tour-de-alfold/

 A letölthető GPX útvonallal hamarosan jelentkezünk!

A nevezés lezárult!

NEVEZÉS:
Nevezési díjat befizető adatai: (Kérjük kitölteni!)
A visszaigazoló levelet (és ajándékozás esetén az ajándékkártyát a számlázási e-mail címre küldjük.
A nevezés a nevezési díj átutalásával válik érvényessé. Az utalást követően visszaigazolást küldünk.

Kedves leendő és újonnan induló Tour de Alföld “családtagok”!

A Roland Sportrekreáció hagyományként, immár negyedik alkalommal rendezi meg a „Tour de Alföld” jótékonysági teljesítménytúrát,  az ország leghosszabb egynapos, magyar eredetű kerékpáros kihívását, melynek időpontja 2024. június 15-e. Rekord számú értékes meglepetéssel és bővített étel csomag vár vendégeinkre. A korai nyárnak köszönhetően ilyenkor mutatja az Alföld legszebb arcát, mikor is a táj virágoktól pompázik. Az útvonal érinti hazánk két legnagyobb folyóját, ezáltal egy napon belül a Duna és Tisza panorámáját is megcsodálhatjuk a túra során.

Szintidőn belüli teljesítés estén jutalmad a dicsőség mellett egy különleges 3D technológiával készített befutóérem, oklevél, valamint a neved felkerül a „Hírességek Csarnoka” hivatalos tablóra. Szintidőn kívül teljesítés esetén kizárólag emléklap várja a célba érkezőket. Az esemény után ABC sorrendben kerül kiírásra a beérkezők névsora és időeredménye.

A nevezési díjból 1500 Ft kerül felajánlásra az „Alapítvány a Sportoló Fogyatékosokért” részére. Az alapítvány célja a fogyatékkal élő fiatalok felkutatása, motiválása és a pályafutásukban már eredményes parasportolók támogatása. Az alapítvány kapcsolattartója és egyben a Tour de Alföld rendezvényünk tiszteletbeli nagykövete és a rajt ceremónia díszvendége Boronkay Péter többszörös Világ-és Európa bajnok, Riói paralimpikon triatlonista, a Magyar Triatlon Szövetség Paratriatlon Utánpótlás- és Válogatott Szövetségi kapitánya.

Az előző évhez hasonlóan, a nevezési felületen az általatok megadott maximum 11 karakteres egyedi névvel, vagy becenévvel ellátott és a kerékpár elejére kötelezően felrögzítendő Új rajtszámmal halad a mezőny. Kiosztásuk az érvényes nevezés sorrendjében történik, automatikusan részt vesznek a reggeli és az esemény utáni ajándéksorsolás játékon.

A célban egy „büszkeség fal” fotó pont várja a sikeresen teljesítőket! Itt lehetőségetek lesz a kiérdemelt medállal és oklevéllel megörökíteni a büszke pillanatot.

A kihívásra olyan érdeklődőket várunk, akik már sikeresen próbára tették magukat egy-egy hosszabb 100-200 km-es egynapos túrán és határaikat tovább feszegetnék, új egynapos egyéni rekordot döntenének meg. Emellett várjuk vissza az előző években rajthoz álló kerékpáros Tour de Alföld „családtagjainkat”, valamint az amatőr, avagy igazolt sportolók köréből az extrém távokat kedvelőket.

A rendezvény nem verseny, így sorrendet nem hirdetünk, de a „Hírességek Csarnokábana sikeres teljesítők mellett külön szerepeltetjük a mindenkori pályacsúcsot tartó urat és hölgyet. Jelenleg a fiúk között Adorján Bence 9 óra 57 perc és a hölgyeknél Benko Barbara 10 óra 17 perc bruttó idővel vezeti a „gyorslábúak” táborát.

Regisztrálás és rajtcsomag átvétel: HELYSZÍN VÁLTOZÁS

A regisztráció és a rajtcsomag átvétel helyszíne változik az eddigi rendezvényekhez képest, hiszen a célterület is átkerül az Aranyhomok Business-City Wellness Hotel (szállásadó partnerünk) parkoló, melynek címe: Kecskemét, Kossuth tér 3. (Kecskemét főtere ).

A nagy létszámra való tekintettel a rajtcsomagok átvehetők a rendezvény előtti két napon!

Megkérjük a Kecskeméten és annak környékén lakókat, hogy csütörtökön 16-19 óra között (június 13.) jöjjenek rajtcsomagot átvenni. A rendezvény előtti napon érkezőknek a regisztrálás és rajtcsomag átvétel pénteken lesz 16-20 óra között (június 14.). Aranyhomok Hotel!

A rajt előtt már nagyon kevés időnk lesz, kérünk benneteket, hogy lehetőség szerint csütörtökön és pénteken vegyétek át a rajtcsomagot!

Meghatalmazással, csak akkor vehető át a rajtcsomag, ha a felelősségi nyilatkozatot kinyomtatva és a meghatalmazó aláírásával ellátva leadja a meghatalmazott személy.

Rajt előtti program:

 • 4.40-5.40 gyülekező, regisztráció és rajtcsomag átvétel
 • 5.40-6.00 szervezői köszöntő, adomány átadás, ajándéksorsolás
 • 6.00 Boronkay Péter elrajtoltatja a mezőnyt

A túra leírása:

A teljesítménytúra alacsony forgalmú közúton, illetve kiváló minőségű kerékpárúton halad az Alföld legszebb tájait bemutatva.

A 6 kilométeres közös lassú rajtot követően, a kivezető kerékpárút végétől mindenki önállóan teljesítheti a kihívást, vagy csatlakozhat a 22-25 km/h átlagtempóban haladó szervezői mezőnyhöz, ahol a helyes útvonallal és szélárnyékkal segítünk.

A közös lassú rajt után Kecskemétet elhagyva Izsák irányába haladunk, majd Petőfi Sándor költőnk Kiskőrösön található szülőházát érintve folytatjuk utunkat az alföldi borvidék gyöngyszemeként ismert hajósi pincesor felé. Sükösdre érkezve az első ellenőrző állomáson finom pizzaszelettel vendégelnek meg bennünket a Don Roberto pizzériában. Az ital és kávéfogyasztás önköltséges. Ezt követően Bajára érkezünk, ahol a 104 km-nél található körforgóból a Bajaszentistváni kihajtót követve (nem Baja kihajtó!) gurulunk tovább és érkezünk meg a második ellenőrzőponthoz. A Duna Sugovica találkozásánál lévő Türr István kilátónál fogad bennünket egy Tour de Alföld feliratú pólót viselő segítő, akinél érvényesíteni kell a túrakártyát. Itt ajándék só utánpótlással kedveskedünk nektek. Ezután a Baja-Szeged szakaszt bicikliúton tesszük meg. Figyelem! Szeged előtt fokozottan veszélyes átkelőhöz érkezünk, a 205. km-nél a felüljárón legurulva, ahol át kel kelni a forgalmas úttesten a bal oldali kerékpárútra! A nagy forgalom miatt itt kötelező a megállás! A harmadik ellenőrző pontnál szintén egy segítő igazolja a megtett távot. Őt a tiszai híd melletti Móra Ferenc múzeum előtti téren találjuk meg. A túrakártya érvényesítését követően egy az előző évekhez képest új útvonalon, a Csongrádi sugárúton haladunk tovább és elérkezünk a bal oldalon található Pizza Monster Streetfood & Grill étteremhez (nem kötelező ellenőrzőpont), ahol megvendégelünk benneteket egy adag finom étellel. Az ital és kávéfogyasztás önköltséges. A rajtcsomagban találjátok majd az ételfogyasztásra jogosító kupont. A túrakártya érvényesítését követően megvendégelünk benneteket egy finom étellel, melynek részleteiről hamarosan beszámolunk. Miután csillapítottuk éhségünket, folytatjuk az utat a Pusztaszeri Tájvédelmi körzeten keresztül a Pusztaszeren található Pálya vendégházig. A negyedik ellenőrzőponton zsíros kenyérrel fogadnak bennünket. A túrakártya érvényesítése után folytatva a kihívást, az első kereszteződésnél balra fordulva, Kiskunfélegyházán áthaladva jutunk el Kecskemétre. Elhaladunk a Katona József Nemzeti Színház és a Polgármesteri Hivatal épülete előtt, majd beérkezünk a célba a főterén található Aranyhomok Business-City Wellness Hotelhez (Kecskemét, Kossuth tér 3.), ahol gulyáslevessel kedveskedünk vendégeinknek. Az erre jogosító kuponokat szintén a rajtcsomaggal együtt kapjátok meg. Az italfogyasztás önköltséges. Figyelem! Kecskemét főterén -a célhoz közeledve- a gyalogos forgalomra tekintettel lassan, fokozott figyelemmel kell közlekedni! Tilos a sprint!

 • rendezvény szervezője: Roland Sportrekreáció (Tóth Roland)
 • összes táv: 305 km (ebből összes bicikliút 170 km)
 • szintemelkedés: 450 m (grafika a galériában)
 • szintidő: 18 óra (06-24.00)
 • nehézségi fokozat: közepesen nehéz
 • átlagos útminőség: 4/5 (Szektor grafika a galériában)
 • a rajt helyszíne: Kecskemét, Auchan parkoló
 • a cél helyszíne: VÁLTOZÁS! Aranyhomok Hotel Kecskemét, Kossuth tér 3. (főtér)
 • gyülekező, rajtcsomag átvétel: 4.40-5:40 – Kecskemét, Auchan parkoló
 • a rajt időpontja: 2024. június 15. szombat 6.00 óra
 • az autóval érkező túrázóknak célszerű ingyenesen a városközpontban parkolni, hiszen a cél helyszíne is ott található.

Túra útvonala:

Kecskemét – Ágasegyháza – Izsák – Kiskőrös – Kecel – Császártöltés – Sükösd – Érsekcsanád – Baja – Csávoly – Mórahalom – Szeged – Sándorfalva – Ópusztaszer – Pusztaszer – Kiskunfélegyháza – Kecskemét

Ellenőrző és frissítő pontok:

 1. Sükösd 96 km-nél Don Roberto pizzéria (ajándék pizzaszelet) Sükösd, Hősök útja 1.
 2. Baja 110 km-nél Duna Sugovica találkozásánál lévő Türr István kilátó (ajándék sóutánpótlás) 10 és 14 óra között lehet a túrakártyát érvényesíteni a segítőnél
 3. Szeged 214 km-nél Móra Ferenc múzeum mellett található tiszai híd lábánál – Szeged, Roosevelt tér 1-3. 13 és 19 óra között lehet a túrakártyát érvényesíteni a segítőnél.  A frissítés nem az ellenőrző pontnál található, hanem útvonalunkat folytatva a közeli Csongrádi sugárút bal oldalán lévő Pizza Monster étteremben látjuk vendégül a TdA résztvevőit. (Nem kötelező megálló)
 4. Pusztaszer 253 km-nél Pálya vendégház Pusztaszer, Kossuth u. 75. (ajándék zsíros kenyér)
 5. Kecskemét 305 km-nél Aranyhomok Hotel (Kecskemét, Kossuth tér 3.) (ajándék gulyásleves).

(A letölthető GPX útvonal hamarosan elérhető!)

Nevezés:

Részvételi szándékodat a nevezési felület kitöltésével jelezheted, mely a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. Erről visszaigazolást küldünk. Előfordulhat, hogy a promóciók, spam vagy egyéb mappába érkezik, ellenőrizzétek!

Nevezési határidők:

 • Karácsonyi előnevezési akció:                      2023. december 23-ig             18.000 Ft
 • A kedvezményes nevezés határideje:           2024. március 31.                  19.000 Ft
 • Nevezési határidő:                                         2024. április 30.                     21.000 Ft
 • Nevezési díjat banki átutalással lehet megfizetni, helyszínen történő nevezésre nincs lehetőség.
 • Utaláshoz szükséges adatok: Tóth Roland OTP Bank 11773322-01883224
 • A felelősségi nyilatkozat tudomásulvétele után lehet részt venni rendezvényünkön, melynek tényét a túra reggelén (a túrakártya átvételekor) aláírással kell igazolni.
 • Nevezési díjat nem áll módunkba visszafizetni, azonban április 30-ig átruházhatók, vagy következő rendezvény nevezési díjába beszámítható előzetes egyeztetést követően! Kérjük szíves megértéseteket és a tudomásulvételt!

A nevezési díj megfizetésével egyidejűleg elfogadod a nevezési feltételeket, hozzájárulsz neved és időeredményed szerepeltetéséhez a sportrekreacio.hu honlapon. A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek. Megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket. Kijelented, hogy a teljesítménytúrán a KRESZ szabályai betartása mellett saját felelősségedre veszel részt. Elfogadod, hogy a szervező semmilyen felelősséget nem vállal a túra során bekövetkező esetleges balesetért, egyéb károkért, így vele szemben anyagi, vagy egyéb jellegű kártérítési igény nem érvényesíthető.

SZÁLLÁS LEHETŐSÉG és egyben a CÉL HELYSZÍNE IS!

Rendezvényünk hivatalos szállásadó partnere az Aranyhomok Business-City Wellness Hotel, mely a városközpontban, a cél új helyszínén található. A vidékről érkező vendégeink számára nem csupán kedvezményes szobafoglalást, hanem a kerékpárok elhelyezésére alkalmas, kamerával ellátott elkülönített termet is biztosítanak. Természetesen az erkélyes szobákba is engedélyezik a kerékpárok elhelyezését.

Azon vendégeink között, akik élnek ezzel a lehetőséggel, kisorsolunk két kétszemélyes egy éjszakára vonatkozó ajándékutalványt szállásadó partnerünk jóvoltából, melyet egy éven belül lehet beváltani a kecskeméti Aranyhomok Business-City Wellness Hotelben. (Akár a következő Tour de Alföld alkalmával.)

A kedvezményes szobafoglalás igényeket közvetlenül a szállodának kell jelezni a sales@aranyhomokhotel.hu  e-mail címen keresztül, a „Tour de Alföld” rendezvényre hivatkozva!

szobatípus

bruttó szobaár/éj

megjegyzés

standard egyágyas szoba 1 fős elhelyezéssel

17.500 Ft

erkély nélkül 13 m2

superior kétágyas szoba 1 fős elhelyezéssel

21.450 Ft

erkélyes, főtérre néző, 21 m2

superior kétágyas szoba 2 fős elhelyezéssel

26.400 Ft

erkélyes, főtérre néző, 21 m2

superior kétágyas szoba 3 fős elhelyezéssel pótágyas

31.350 Ft

erkélyes, főtérre néző, 21 m2

Fontos! Minden esetben jelezzétek számunkra a választott szoba típusát a rolandrekreacio@gmail.com e-mail címre, ha szállásadó partnerünk szolgáltatását veszitek igénybe és érvényes szobafoglalással rendelkeztek!

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS:

Habár technikai értelemben a túra továbbra is önellátó, a rendezvény rendelkezik hivatalos szerviz partnerrel! A kecskeméti SzabóKeró vezetője Szabó Roland, a mezőnnyel együtt haladva egész nap teljes körű szolgáltatást biztosít, akinek elérhetőségét a rajtcsomagban is megfogjátok kapni a „szerviz ügyelet” kártyán (képgalériában megtekinthető). A javításhoz szükséges időt (hívástól a javítás végéig) nem számítjuk bele a szintidőbe, azt leigazolja a szervizelést végző partnerünk. Az igazolást le kell adni célban! A helyszínen számla ellenében tudjátok kifizetni a költségeket (netbank, készpénz).

A fejlesztést 2023. évben vezettük be abból a célból, hogy a javítható műszaki meghibásodás ne gátolja a sikeres teljesítést.

Rekordszámú meglepetés a teljesség igénye nélkül (képgalériában megtekinthetők, partnereink közt a logóra kattintva bővebben megismerhetők):

Reggeli ajándékok sorsolása a rajt előtt:

– Kisorsolásra kerül egy 2 személyes 1 éjszakára vonatkozó ajándékutalvány szállásadó partnerünk jóvoltából az ott szobát foglalók között, melyet egy éven belül lehet beváltani a kecskeméti Aranyhomok Business-City Wellness Hotelben. (Akár a következő Tour de Alföld rendezvény alkalmával.)

– Díjazzuk a legfiatalabb vendégünket egy kerékpáros szemüveggel és legidősebb résztvevőnek pedig egy bor és kávé különlegességgel kedveskedünk Boronkay Péter felajánlásából.

– A rendezvény hivatalos szervíz partnere, a kecskeméti SzabóKeró jóvoltából 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki az aktít Facebookon  eseményt megosztók között.

– Kisorsolunk minden vendégünk között egy 20 perces sárkányrepülés élményt Kun Zoltán pilóta felajánlásával.

Esemény utáni ajándékok sorsolása:

Minden sikeres célba érkező között kisorsolunk egy Rudy Project kerékpáros sisakot Boronkay Péter felajánlásával.

– Idén is hirdetünk fotópályázatot „Tour de Alföld pillanatképek” címmel. Készítsetek a túra napján szép tájképeket, vicces, kreatív fotókat és küldjétek be az esemény utáni héten címünkre (rolandrekreacio@gmail.com), hogy részt vehessetek a sorsoláson és bekerüljenek a közös képgalériába! Nyeremény: a SzabóKeró jóvoltából 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány.

– Továbbá „Lelkes szurkolóim vannak” pályázaton értékes ajándékutalványt kap a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház jóvoltából az a résztvevő, akit hozzátartozói, barátai „Tour de Alföld” feliratot is tartalmazó transzparenssel biztatnak a túra ellenőrző pontjain vagy akár otthonról beküldött fotókkal címünkre: rolandrekreacio@gmail.com

– A Sportorvosi Központ felajánlásával a 13 óra szintidő alatt teljesítő „gyorslábúak” között, kisorsolásra kerül egy laktátméréses lépcsőteszt teljesítmény diagnosztikai vizsgálat.

– Kisorsolásra kerül a visszatérő vendégeink között egy kerékpáros szemüveg Boronkay Péter felajánlásából.

– Kisorsolásra kerül a visszatérő vendégeink között egy 2 személyes 1 éjszakára vonatkozó ajándékutalvány szállásadó partnerünk jóvoltából, melyet egy éven belül lehet beváltani a kecskeméti Aranyhomok Business-City Wellness Hotelben. (Akár a következő Tour de Alföld rendezvény alkalmával.)

– Kisorsolásra kerül a visszatérő vendégeink között egy szerencsést, aki 2 fő részére szóló kalandot élhet át a csodás Bükk hegységben az E-Tekergők HÁZA jóvoltából, szállással és e-bike túrával.

– Kisorsolásra kerül a sikeresen célba érkező első „bálozók” között egy ajándék nevezés a követkető Tour de Alföld eseményre a ROLAND SPORTREKREÁCIÓ jóvoltából.

 Új csapat kategória:

A csapatként, sportegyesületként, vagy baráti társaságként célba érkezők között kisorsolásra kerül egy izgalmas 6 fő részére szóló, egész napos, csapatépítő kalandra jogosító ajándékcsomag. A szerencsés társaság nem csak a kerékpározásban, hanem a kecskeméti Hírös Escape Room szabadulószobában és a Hírös City Room és a Hírös Forest Room kültéri detektív játékokban is megmérettetheti magát. 

Vigaszdíj a célba nem érkező vendégünk között kisorsolunk egy a SzabóKeró felajánlásával. (10.000 Ft értékű utalvány)

A részvétel feltételei:

 • A túra teljesítésére csak a meghirdetett időpontban van lehetőség.
 • Kísérő kerékpáros TILOS, kísérő kocsi megengedett.
 • Külön sportorvosi engedély nem szükséges, mindenki saját felelősségére indul.
 • 14 és 18 év között szülői beleegyező nyilatkozat szükséges.
 • Minden kerékpár típus engedélyezett (p. fekvő, időfutam, országúti, trekking, stb.) egyetlen kikötés, hogy a jármű kizárólag emberi erő által haladhat.
 • A nevezési díj az alábbiakat tartalmazza: jótékonysági adomány, sorsoláson való részvétel, rajtcsomag, oklevél és befutóéremérem (sikeres teljesítés esetén), túrakártya, frissítések-étkezések, szervizháttér, kedvezményes szálláslehetőség és igény szerinti túravezetés a szervezői mezőnyben.
 • A frissítőpontok meghatározott nyitva tartás szerint üzemelnek.
 • A túra önellátó jellegű, a nevezési díj frissítést csak részben tartalmaz, arról a résztvevőnek kell gondoskodni.
 • A sportrendezvényen való részvétel elengedhetetlen feltétele, hogy a túrázó rendelkezzen a teljesítéshez szükséges állóképességgel, erőléttel, továbbá a kerékpár műszaki állapota megfelelő legyen. A jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, kerékpárja jó műszaki állapotban van, a részvételre alkalmas.
 • A szervezők fenntartják a jogot, hogy a biztonsági szempontból nem megfelelő állapotú kerékpárost (alkoholos, kábítószeres befolyásoltság alatt áll stb.) és biztonságos közlekedésre alkalmatlan kerékpárral érkezőket (pl. nincs fék) mindenféle indoklás nélkül kizárják a túráról! Részükre a nevezési díjat nincs módunk visszatéríteni!
 • A túra a közúti közlekedés fenntartása mellett zajlik, ezért a KRESZ szabályainak betartása kötelező!
 • Fejvédő használata kötelező! A KRESZ szabályainak megfelelően, első és hátsó lámpa, fényvisszaverő (láthatósági) mellény használata sötétedés után és rossz látási viszonyok között kötelező! Ezen kívül ajánlott tartalék belsőt, pumpát is magaddal hoznod, defekt bármikor előfordulhat.
 • A résztvevők a kijelölt útvonalon kötelesek haladni. Az ellenőrzési pontokon való áthaladás és a túrakártya érvényesítése kötelező.
 • A túrát minden időjárási körülmények között megrendezzük. Az esetben, ha a kedvezőtlen időjárás már veszélyezteti a túrázók biztonságos, balesetmentes közlekedését, új időpontot hirdetünk. Amennyiben az új időpont nem felel meg, úgy a befizetett nevezési díjat egy későbbi rendezvényre történő jelentkezésnél jóváírjuk.
 • A túrán Magyarország autós térképe a mérvadó.
 • Esetleges sérülést, illetve a túra feladását a megadott telefonszámokon mindenképpen jelezd felénk! Műszaki probléma elhárítása (pl. defekt) önálló feladat (ha mégis megoldhatatlan technikai gondod akad, a megadott telefonszámokon értesítsd a szervezőket!)
 • A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videófelvételek külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek. Megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.
 • Bármilyen kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban a rolandrekreacio@gmail.com elérhetőségen felteheted.

Figyelem!

A rendezvény zártkörű, kizárólag érvényes (befizetett) nevezéssel rendelkező állhat rajthoz! A rajtszám használata kötelező! TILOS a kísérő kerékpáros a rajtnál és később a mezőnyben, ennek megszegése kizárást von maga után. (Kísérő kocsi a mezőny mögött megengedett.)

Rekordszámú meglepetéssel várunk mindenkit szeretettel!

A jó hangulatú bringás élményt, a csodás panorámával kápráztató útvonalat garantáljuk! 

weboldal: sportrekreacio.hu

e-mail cím: rolandrekreacio@gmail.com

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK

LETÖLTÉSEK
Best of Tour de Alföld

A képre kattintva azok nagyban megnyílnak és letölthetőek.

Ellenőrző pontok
Ajándékok
Esemény infók
Kövess minket a Facebookon!
Ellenőrző pontok
A RENDEZVÉNY TÁMOGATÓI