ROLAND SPORTREKREÁCIÓ

Céges sportrendezvények, csapatépítő tréningek animálása

Arra, hogy munkatársainkkal közös programot szervezzünk, szinte egész évben találhatunk alkalmat. A már hagyományossá vált ünnepek mellett a különböző céges évfordulók, a kimagasló eredmények méltó ünneplése, vagy a csapatépítő tréningek kiváló lehetőséget szolgáltatnak arra, hogy a kollégákkal kiszakadjunk a megszokott környezetből és a hétköznapitól eltérő tevékenységgel töltsük el az időt.

Az egyik legfontosabb szabály, hogy ne az utolsó pillanatban lássunk neki a szervezésnek! Minél több idő jut az előkészületekre, annál valószínűbb, hogy minden olajozottan működik majd a rendezvényen.

Ahhoz, hogy garantált legyen a jó hangulat, érdemes szakemberre bízni a programok összeállítását.

Sportanimátorként célom, hogy habitustól, beosztástól függetlenül, minden résztvevő jól érezze magát a közös programon és maradandó élménnyel térjen haza.

Egyáltalán nem mindegy az sem, hogy a rendezvényt ki és hogyan vezényli le. Ahhoz, hogy oldott legyen a légkör, fontos megtalálni a közös hangot. Folyamatosan szem elött kell tartani, hogy a résztvevők szórakoztatása ne legyen tolakodó, senki ne érezze erőltetettnek a rendezvényt.

A jól megválasztott programok oldott hangulatot teremtenek, háttérbe szorítják a munkahelyi hierarchiát, hiszen a vezetők is együtt törhetik a fejüket a beosztottakkal egy-egy feladat megoldásán. Néhány extra programmal még emlékezetesebbé tehető a rendezvény, elrugaszkodva a klasszikus céges vacsoráktól, ami felér egy hatékony csapatépítéssel.

Előzetes konzultáció és programlevezetés ára 39.000 Ft/rendezvény

 Számlaszám: OTP 11773322-01883224 Tóth Roland