ROLAND SPORTREKREÁCIÓ

Szobabiciklizők Országos Motivációs Csapata

Szobabicikli

Ahogy a bemutatkozó fülben is olvasható, magam is szobabiciklivel kezdtem az életmódváltás programot. Sikeresen, azaz tartósan szabadultam meg több, mint 40 kg-tól és ma már vendégeimnek segítek módszeremmel. Bár lecseréltem azóta ezt a remek eszközt országúti kerékpárra, hogy azzal fedezzem fel hazánk szépséges látnivalóit, de biztosan tudom, hogy a szobabiciklim nélkül nem indulhatott volna el bennem ez a jelentős változás. Motivációs sportoktatóként (saját tapasztalás mellett) úgy vélem, hogy a szobabicikli a sikeres fogyás egyik legjobb eszköze, amennyiben rendszeresen, tudatos edzéstervvel használjuk azt.

Ha edzőteremben tekersz vagy otthon szobabiciklin mert fogyni szeretnél, avagy van már otthon, de nincs motivációd a használatához és a sarokban porosodik, esetleg ruhaszárításra használod, akkor csatlakozz a Szobabiciklizők Országos Motivációs Csapatához! 

Várlak szeretettel és mutatom az utat megfelelő edzésprogram alkalmazásával, „fogom a kezed” és fenntartom a motivációdat!

A csapat létrehozásának célja:

A szolgáltatás tartalmazza:

  • belépés egy zárt országos közösségbe
  • célok meghatározása
  • személyre szabott edzésterv
  • edzések naplózása
  • 2 hetente mérlegelés
  • folyamatos kapcsolattartás és szakmai konzultáció
  • motivációs szoba, ahol figyelemmel kísérhető saját és a csapattársak fejlődése

 

Fél éves kedvezményes bérlet ára:  24.000 Ft

JELENTKEZÉS:

 Kérlek vedd fel a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeken (messenger/email/telefon) és jelezd csatlakozási szándékodat!

A szolgáltatásra banki előre utalással lehet jelentkezni!

Számlaszám: OTP 11773322-01883224 Tóth Roland

A válasz email tartalmazza befizetett részvételi díjra vonatkozó számlát.

Kérdés esetén állok szíves rendelkezésére!